6 Ocak 2012 Cuma

Harflerin peşinden koşturmak

Her düşünce farklı da olsa, hayatımızı harflerin bütünlüğü oluşturuyor. Bize yön veren, duygularımızı ortaya çıkartan, karşı tarafa bizi anlatan, kısacası hayatın bütün yüklerini çeken harflerdir. Harflerin sıralanma şeklidir. 

Yaşama renk katan bu karakterler, bazen de bizi kendilerine esir ederler. Sanırım bu kalabalık dünyada daha çok biz harflerin esiri olmuş durumdayız. Ama bundan daha acı veren durum ise daha hayat bulmamış düşüncelerimizi içimizde susturarak boğmaya çalışmaktır.. Buna etrafımızda ki çevreler neden olabilir, geçmişimiz neden olabilir ya da herhangi bir şeyden dolayı yok olmuşlardır... Öldürdüğümüz harfler, bizim gizli saklı kalan kişiliğimizin bir parçasıdır.

Bloga başlama yazısının ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. hele hele bu blog sahibi siz değilseniz :) Kısaca bu blogun bende yansıttığını anlattım. Sanırım burada düşünce yazılarımı paylaşacağım. Belki çok farklı çok keskin düşüncelerimi görebilirsiniz (Tabi öncelikle blogumuzla tanışmanız lazım). 

Artık içimizde sessizlik hakim olmaması gerekiyor. doğru yada yanlış olan düşüncelerimizin dışarı çıkması gerektiği kanaatindeyim. Hani olur ya çocuklarınız olur siz onlardan sorumlusunuzdur. Çok zeki yada çok akıllı olmayabilir, hatta güzel de olmayabilir ama o sizin çocuğunuzdur. Evet burada paylaşacağım düşünceler doğru olmayabilir, yakışıksız kalabilir, ama o düşünceler de benden bir parça. Belki bir gün olur da o düşünceler de en stabil duruma gelirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder